Home

Over onze Laro's

Het begon heel onschuldig toen ons moeder een andere auto nodig had. Maar voor een moeder met 4 kinderen moest het een auto zijn die vies kon worden en waar makkelijk een fiets achterin kan plus de wekelijkse boodschappen.
De keuze was snel gemaakt en het werd een Discovery 200tdi genaamd "Annabel". Na de eerste maand wennen aan het model van deze auto raakte iedereen enthousiast over het merk LANDROVER.

Het bleef dus niet alleen bij een Discovery maar al snel kwam er een 109 ex-leger bij voor het terreinrijden. Dit was ook mogelijk met "Annabel" maar de vrouw des huizes werd steeds zuiniger op haar auto en dus was het terrein alleen open voor de 109. Na een korte periode werd ook de auto van de man des huizes ingeruild voor een Discovery genaamd "The V8". Toen dit alles compleet was leek het een leuk idee om een andere Laro aan te schaffen. De oudste zoon werd zeventien en dus moest er een nieuw project komen. Dit werd de "Light Weight" een Laro wat in de loop der jaren een echt restauratie project is geworden.

Natuurlijk waren er ook nog drie andere zonen die ook de interesse van de Land Rovers te pakken hadden. De jongste twee waren 6 en 11 en vonden alles prachtig maar de tweede zoon Koen nam de hobby wat serieuzer en deed alle kleine reparaties.     

‘’Vroeger wilde ik altijd fietsen maker worden, Nu ben ik graag een Land Rover monteur’’!

Dit allemaal leiden tot een echt Land Rover virus waardoor er vanaf 2000 tot heden meer dan 50 land Rovers in ons bezit zijn geweest. Velen hiervan waren hobby projecten andere puur handelsprojecten. Koen’s passie die hij net als de rest van de Familie heeft, werd steeds meer uitgebreid met kennis! Nu 12 jaar later heeft hij deze hobby eindelijk een naam gegeven:

SONS 4X4 een plaats waar hobbyisten hun spulletjes halen en kennis/ ervaring uitwisselen.   

 

SONS 4X4

 

LANDROVER is niet zomaar een auto, maar een levensstijl!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel: 0031 652 361 238    Info@sons4x4.nl