Over onze Landrover

Het begon heel onschuldig toen ons moeder een andere Landrover nodig had. Maar voor een moeder met 4 kinderen moest het een auto zijn die vies kon worden en waar makkelijk een fiets achterin kan plus de wekelijkse boodschappen.

De keuze was snel gemaakt en het werd een Discovery 200tdi genaamd 'Annabel". Na de eerste maand wennen aan het model van deze auto raakte iedereen enthousiast over het merk LAND ROVER.

Het bleef dus niet alleen bij een Discovery maar al snel kwam er een 109 ex-leger bij voor het terreinrijden. Dit was ook mogelijk met "Annabel" maar de vrouw des huizen werd steeds zuiniger op haar auto en dus was het terrein alleen open voor de 109. Na een korte periode werd ook de auto van de man des huizes ingeruild voor een Discovery genaamd "The V8". Toen dit alles compleet was leek het een leuk idee om een andere Laro aan te schaffen. De oudste zoon werd zeventien en dus moest er een nieuw project komen. Dit werd de "Light Weight" een Laro die in de loop der jaren een echt restauratie project is geworden.

Natuurlijk waren er ook nog drie andere zonen die ook de interesse van de Land Rovers te pakken hadden. De jongste twee waren 8 en 11 en vonden alles prachtig maar de tweede zoon Koen nam de hobby wat serieuzer en deed alle kleine reparaties.

'Vroeger wilde ik altijd fietsenmaker worden, Nu Land Rover monteur!'

Dit allemaal leidde tot een echt Land Rover virus waardoor er vanaf 2000 tot heden meer dan 30 Land Rovers in ons bezit zijn geweest. Velen hiervan waren hobby projecten andere waren handelsopjecten. Koen's passie die hij net als de rest van de familie had, werd steeds meer uitgebreid met kennis! Sinds 2012 heeft Koen van zijn hobby eindelijk een naam gegeven:

SONS 4X4 een garage voor liefhebbers gerund door liefhebbers. 

SONS 4X4

 • SON & Breugel opgetogen  
 • SONS Engelse betekenis van zonen
 • 4 Zonen met de zelfde hobby en passie
 • 4x4 Land Rover enthousiasten

LAND ROVER is niet zomaar een auto maar een levensstijl!

Directeur/ hoofdmonteur:

 • Koen van Hapert

  Verkoper/ service adviseur:

  • Floris van Hapert

   Financiële administratie:

  • Evelien van Hapert-Corbijn